Ontwerp

Het realiseren van uw droomtuin wordt eerst op papier ‘’uitgevoerd’’. Dit vindt plaats nadat in een persoonlijk gesprek uw wensen en uitgangspunten zijn doorgesproken. Deze worden, met onze creatieve ideeën en pragmatische en technische kennis, samengebracht tot een tuinontwerp. Dit ontwerp wordt voorzien van een moodboard en een begroting, zodat het 2e gesprek kan plaatsvinden op basis van een te verwachten eindbeeld en het daarbij horende budget.

 

Nadat het basisontwerp met de daarbij behorende materiaalkeuzes naar tevredenheid is afgerond, wordt er overgegaan tot de afwerking en invulling van uw tuin, de beplanting. Voor ons als Leafpodium is de beplanting het belangrijkste onderdeel in uw tuin. Dit is hét middel om de door u gewenste sfeer en beleving in uw tuin te creëren. U ontvangt daarvoor een beplantingsplan wat is voorzien van een fotocollage waarin de gekozen plantmaterialen en de toepassingen daarvan in uw tuin zijn weergegeven.

 

Het eindresultaat is een tuinontwerp met een bijbehorend beplantingsplan wat niet alleen aan uw verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft en de sfeer weergeeft die u van uw tuin altijd had gehoopt.