Over ons

Bij Leafpodium draait het om het totale plaatje van bodem tot bladerkroon.

 

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat haar passie heeft gemaakt van het aanleggen en onderhouden van luxe en exclusieve tuinen. Hierin staat meedenken met en adviseren van de klant centraal. Het doel wat we voor ogen hebben is een tuin die het door u gewenste sfeerbeeld uitstraalt. Hierbij gaan exclusiviteit en gebruiksdoelen hand in hand zodat de vormgeving van uw tuin tot het gebruik ervan uitnodigt.

 

Een goede basis is noodzakelijk voor een langdurig plezier van uw tuin. Wij starten het denkproces altijd vanuit de bodem, zodat waterafvoer, irrigatie en grondstructuur meegenomen worden in onze aanpak. Disciplines die wij zelf in huis hebben en naast het adviseren ervan, ook voor u uit kunnen voeren.

 

Verhardingselementen, bouwwerken en beplantingskeuzes worden in samenspraak met u gemaakt, waarbij we onze creativiteit de vrije loop laten en u graag willen verrassen.

 

Kortom, heeft u een bepaald sfeerbeeld van uw tuin voor ogen en zoekt u een partner die hierin met u mee kan denken? Leafpodium!